Ea este cel mai bun role model în viața mea

1-646x404Salutare… mereu o să încep așa, am totuși o educație… după părerea mea ft bună :DD
Dc încep cu acest articol? da pt că ar trebui să dau o explicație la denumirea acestei mici lumi virtuale.
Dacă de mic copil eroii noștri sunt Batman, Spiderman, Vînătorul care a salvato pe scufița roșie de lup, sau poate Robin Hood care ajuta pe cei săraci, care și pentru unii rămîn a fi pîna la bătrinețe, pt mine eroul sau mai bine, mai corect spus role model-ul meu a fost, este și va rămîine Ea, cea care ma născut, crescut, educat, mia fost și îmi va fi mereu alături, am înțeles că e cel mai bun role model în viața mea prin adolescență, de fapt cam tîrziu dar ce să zic, atunci a fost momentul cînd cerebelul meu a prin la minte.

Ea este femeia care deși nu a fost fizic lîngă mine, a reușit să aibă grijă de mereu printr-un sfat, printr-un cuvînt bun, rîdea cu mine, plîngea cu mine, ea nu ma certat niciodată pt că am ars (figurat vb) bucataria cînd mă învățam să fac mîncare, fuck off (o să vedeți de multe ori expresia asta prin rîndurile mele) cît de nebun eram, dar bun… totuși am învățat să gătesc pînă la urmă. Ea este cea care (de mic) nu îmi spunea: ”esti copil, ce știi tu la vîrsta asta?”, sau ”ce probleme poți avea tu la anii tăi?”, și bal bla bla-uri de astea agresive, cum fac unii părinți, surori mai mari, mătuși etc etc, ea spunea ”Bine! ce sa întîmplat? hai să rezolvăm!”, pt că orice vîrstă are problemele sale, ea mereu îmi dădea sfaturi, mă certa, spunea că greșesc și mă învața să procedez corect (pe viitor), ea sa modernizat odată cu mine, pt ami fi nu doar mama, ci prieten, bunică, bunel, tată… totul în 1, pt a mă putea înțelege, pt a fi alaturea deși nu fizic, dar oricum alături.

Mulțumesc Domnului că mia oferito anume pe Ea, the best rou-model in my life. Mulțumesc ei pentru tot, pt că sunt ceea ce sunt acuma, pt că există în viața mea, și datorită ei am alăturea prieteni fascinanți, o surioară miraculoasă, super mega extraordinară (nui zicei ei asta și așa e alintată)…

După multe eșecuri, sfaturi, conversații în șir nu doar cu ea, ci cu o sumedenie de oameni deosebiți, după multele cărți citite, am învățat un lucru foarte important, și anume că: ”Cel mai mare, principal Erou în viața mea… sunt EU”.

Acuma sper că ați înțeles dc se numește așa mica mea lume virtuală, aici vor fi istorioarele celui mai principal erou din viața mea, sau alt fel spus istorioarele vieții mele, și despre cei ce au contribuit la formarea mea, despre acele lecții puternice care li-am învățat.

În fine, să trecem de fapt la eroul acestui articol, la Ea, la cea de la care am învățat cele mai importante lecții, căreia îi datorez ceea ce sunt acuma, felul cum eu gîndesc, acționez, etc. deși cînd eram mic credeam că ea mă urăște, pentru că ma lăsat cu surioara în mîina sorții și a plecat, deși nu înțelegeam că a făcut asta doar pt binele nostru. Pt a avea pîine pe masă, și acoperiș deasupra capului. Cîte sacrificii, și eu… Copil Prost, am înțeles asta deabia în adolescență, tîrziu, deși alții și la 30 ani rămîn a fi în pielea acestui Copil Prost.

În final vreau să închei cu un banal sfat care lați auzit de multe ori, rămîine să și îl înțelege-ți… nu uita să-ți iubesti încontinu (mereu) părinții, sora, fratele sau frații/surorile dacă sunt mai mulți, nu uita că sîngele apă nu se face, și timpul zboară rapid, nu știi ce te așteaptă mîine!!
Acum dute și cuprindei, dacă e posibil,dacă nu sunăi și spunele că îi iubiți, scriele, căci mîine e o nouă zi, și totul se poate întoarce împotriva ta, viața e dură… prea dură…

Sursa foto: http://adevarul.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s