Inima în dinți și dăi foială….

tumblr_lybgs5s6cl1r89wxuo1_500_large
Salutare…. am impresia dar cred că asta e realitatea de fap, oamenii degradează pe zi ce trece, și uită că viața trebuie să o trăiești în fiecare zi! Dacă tot e ziua îndrăgostiților, după toate prostii care le văd mam gîndit să mă dau și eu cu părerea…..
Eu rămîn șocat de cîte prostii am citit în primele 30 minute de după ce mam trezit, în loc să mă duc să mănînc vroiam să mă împușc. Deja de cîteva zile tot News Feed-ul meu e plin cu cele mai prostești întrebări, per exemplu:

”Ce săi cadonez lui a mea/a meu?”, ”Ce să fac mîine, (deja azi) ca să nu mor de plictiseală?” văd aceste întrebări ca o un fel de strigăt jalnic de ajutor… în primul rînd nui a ta da îi a lu maicăsa și taicăsu. În al doilea rînd nu ti niorlăi atîta, dc întrebi sfaturi dacă oricum o să faci cum vrei tu… ai cap pe umeri, foloseștel, fii original, pînă la urma urmei cumpără un buchet de flori, niș ciocolate, țai îmbrăcat hainele de sărbătoare și dăi foșneală, ori la tine, ori la dînsa ori în oraș, găsîț voi unde, da nu uita să te vă spălați (asta tot îi important) măcar de sărbători.
Nu e necesar să fie un cadou, cadoul se strică, rupe, amintirile rămîn, puneți sensul pe a trăi viața nu doar pt a supravețui… o seară frumoasă împreună, ar fi mai minunat decît un banal cadou, pînă la urmă floarea veții lui/ei ești tu.
Pt cei care nau iubit/iubită… nu toți prietenii tăi îs în cuplu, faceți un cadou cuiva și scotețil în oraș, și tu nu vei fi singură/singur, dar și acelei persoane îi vei face un bine.

”Pațani crede-ți că azi e momentul cînd trebuie săi zic că o iubesc?” întrebarea asta cel mai tare mia plăcut, o bună parte văd eu e indecisă. Tinere iaca az îi cel mai bun moment, ea nici planuri nu și-o făcut, da și cel mai probabli te așteaptă pe tine. Pațani voi ce credeți că se dă jos din pod îngerașul cu săgeți și o să vă ajute, azi e o zi ca toate celelate, și dacă vrei să zici ceva să faci ceva dai foșneală și zii nu numa cînd îs sărbători da atunci cînd vrei asta să zici, luni ora 8 diminiață, țî so trezit că vrei să vb cu aleasa, vorbesteee, nimeni nu știe mai bine ca tine ce îți dorești cu adevărat, și dacă o vrei luptă pt ea nu numa de sărbători da în fiecare ziii…

Nici nu știu să plîng sau să rîd de atîtia prostii… fetili… luațivă în mîini, nu e obligatoriu să ai iubit azi, sunați vriun prieten/prietenă, trageți cîte un pahar de vin și tăt as fie bine.
De ar fi asta tot… am ieșit după o pîine, lîngă mine stă o farmacie, nu cum stă… lucrează… așa rînd (anume de băieți) încă nu am văzut, și sigur au venit pt pastile de cap, da care cap, deja fiecare hotărăște pentru dînsu… și pe fața fiecăruia scrie ”azi poate mia merge”!
Lume eu mă bucur că măcar de sărbători, faceți profit la vînzătorii de ”pastile pentru capul cel micuț” dar încercați să vă jucați în dragoste nu doar de sărbători, ci mai des, vă va prinde bine… Mie mii milă de majoritatea oamenilor care mă înconjoară și anume pt că ei au uita de valoarea acestui sentiment, pt că trăiesc o rutină, de fapt nu trăiesc, ci doar supravețuiesc…

Lume vă doresc ca Ziua Îndrăgostiților să fie nu numai azi ci în fiecare zi, șă trăiți momete magice și să folosiți acele pastile de cap cît mai des… băieți luptați încontinuu pt fetele pe care așa mult le iubiți… fetele la fel… dragostea e minim în 2… și nu uitați să vă spălați!

Peace și aveț grijă de voi :3

Sursă foto: http://2.bp.blogspot.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s