Despre mine

Salutare tuturor, sau poate doar celor 2 oameni care mă citesc (trebuie cumva să încep), acest site e mica mea lume virtuală ce nu pretind în al face ceva renumit, ci într-un mod simplu vorbind, este un loc unde vreau să-mi aștern gîndurile, poate cineva se va regăsi în ceea ce voi scrie, poate pe cineva îl va ajuta istorioarele mele, poate doar va citi pentru că îi va place. Timpul va arăta. Cer scuze pt greșelile gramaticale din start, sau nu nu-mi cer scuze, mii indiferent, dacă o să vreți o să citiți dacă nu, apăsți simplu pe butonul roșu cu un X și totul se va rezolva de la sine.

Sunt un om rece, puțin cam ”tare” indiferent, sau așa tind să fiu, pt că așa îmi place, tot ce voi scrie sunt trăirile mele, fac ce-mi place, scriu despre ce-mi place, și voi scrie eu despre tot și toate, dar în mare parte despre eroul vieții mele, așa după cum ați si observat după denumirea site-ului ”My Hero’s Diary” dc anume în engleză, pt că îmi place cum sună. În fiecare istorioară sau practic în fiecare va exista un erou, despre care voi vb, sau care ma învățat lucruri utile sau a luat parte indirect la formarea mea, în fine ve-ți înțelege.

Ce pot să mai zic despre mine… sunt băiat, și sunt realist, îmi trăiesc viața din plin, mulți vor considera că sunt agresiv, modest, mă țin tare, crescut la balcon, poate și needucat, dar vă veți face concluziile după ce ve-ți citi măcar 2 din articolele mele. Sper că aceste articole să vă motiveze (măcar pe cei 3 care veți citi) totuși sper că pe cineva o să-l ajute simplele mele istorioare, într-un fel sau altul.

Nu mai pierde timpul de a afla cine scrie lucrurile astea stranie dar adevarate, și citește mai bine un alt articol, pt că dacă ai ajuns aici înseamnă că ai citit nuștiu care din articolul meu, cel mai probabil ultimul scris, dacă ția plăcut treci la altul, și savurează micile istorioare. Peace și aveți grijă de voi.

Am plecat să investes timpul meu liber într-o nou istorioară :3 Pe curînd…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s